1. lékařská fakulta Univerzita Karlova 1. lékařská fakulta Univerzita Karlova Ústav patologie 1.LF UK a VFN
mbart 18.03.2024

Nabídka extrakurikulárních aktivit na Ústavu patologie v LS 2023/2024

Studenti s hlubším zájmem o obor patologie mají možnost zúčastnit se řady nabízených aktivit a exkurzí, které budou probíhat v níže uveřejněných termínech. Kromě těchto aktivit je možné i zapojení studentů do probíhajících výzkumných projektů, to je však kapacitně omezené. Záleží vždy na konkrétní situaci a individuální domluvě - v případě zájmu prosím kontaktujte MUDr. M. Kendall Bártů, Ph.D.

Seznam nabízených aktivit je k dispozici ZDE, všechny potřebné informace jsou uvedeny v popisu jednotlivých aktivit.

Všechny aktivity jsou primárně cílené na studenty ze 4.-6. ročníků, tzn. studenty, kteří již mají splněnou zkoušku z patologie. Jedná se často o informace nad rámec rozsahu výuky ve 3. ročníku, které slouží jako rozšíření znalostí pro studenty s již zvládnutým základním učivem. Nicméně v případě vysoce motivovaných studentů lze připustit i účast studentů ze 3. ročníku. V případě zájmu o jakoukoliv aktivitu se stačí přihlásit v uvedených termínech na dané e-mailové adresy.

Je naší nadějí, že studenti, kteří v patologii našli zalíbení využijí tuto možnost získání zkušeností nad rámec běžné výuky. Zájemcům o kteroukoliv z aktivit se rádi pokusíme přiblížit práci a možnosti moderního patologa.

 

počet zobrazení: 76 autor: mbart, poslední aktualizace: mbart, 18.03.2024
Hodnocení: Kliknutím na tento odkaz upozorníte autora, že jeho článek už zřejmě není aktuální.